fbpx

INFO! I UGE 15 ER DEADLINE FOR BESTILLING D. 07/04 KL. 12.00

Is der vækker appetitten

Energitæt is fra Skee Ismejeri er udviklet i samarbejde med danske hospitaler, som et koncentreret og velsmagende alternativ til proteindrikke. Godkendt af Lægemiddelstyrelsen som særlig medicinsk ernæring og fåes på grøn recept ved dit Apoteket.

energitæt is uden tilsætningsstoffer i fem smagfulde varianter

Energitæt is i smagfulde varianter

Skee Protein is er rig på både fedt og proteiner og dermed et rigtig godt energiboost til kroppen. Når appetitten svigter, er det særligt vigtigt med ernæringsrige måltider. 

2/3 tog på i vægt

“2/3 af testpersonerne på Ortved Plejecenter tog på i vægt ved indtagelse af én Protein Flødeis om dagen i en måned. Beboerne spiste med glæde den velsmagende is og fagpersonalet oplevede markante positive forandringer både fysisk og psykisk. Isen kan anbefales som et velsmagende mellemmåltid ”

Centerleder Marianne Micheelsen, Ortved Plejecenter

Bestilling af protein flødeis

Ordre modtaget inden torsdag kl. 12.00 leveres fredag samme uge

Bestil online

Find din yndlings variant – prøv en Mix Kasse med alle fem varianter; vanilje, hindbær, jordbær, chokolade, og æble. Økologiske og uden tilsætningsstoffer.

Pakkes frostsikkert

Isen pakkes med tøris, og kan holde sig kold under turen helt frem til kl. 20.00 på leveringsdagen. Ved levering stilles protein flødeisen i egen fryser.

Leveres til din dør

Isen leveres i tidsrummet 08.00 til 18.00 på leveringsdagen, og der sendes en SMS eller email påmindelse ved afsendelse hvis oplyst ved bestilling.