fbpx

Is der vækker appetitten

Protein flødeis er udviklet i samarbejde med danske hospitaler, som et koncentreret og velsmagende alternativ til proteindrikke. Godkendt af Lægemiddelstyrelsen som særlig medicinsk ernæring og fåes på grøn recept ved dit Apoteket.

Energitæt is i smagfulde varianter

Protein flødeis er rig på både fedt og proteiner og dermed et rigtig godt energiboost til kroppen. Når appetitten svigter, er det særligt vigtigt med ernæringsrige måltider. 

2/3 tog på i vægt

“2/3 af testpersonerne på Ortved Plejecenter tog på i vægt ved indtagelse af én Protein Flødeis om dagen i en måned. Beboerne spiste med glæde den velsmagende is og fagpersonalet oplevede markante positive forandringer både fysisk og psykisk. Isen kan anbefales som et velsmagende mellemmåltid ”

Centerleder Marianne Micheelsen, Ortved Plejecenter

Bestilling af protein flødeis

Ordre modtaget inden torsdag kl. 12.00 leveres fredag samme uge

Bestil online

Find din yndlings variant – prøv en Mix Kasse med alle fire varianter; vanilje, hindbær, chokolade, og æble. Økologiske og uden tilsætningsstoffer.

Pakkes frostsikkert

Isen pakkes med tøris, og kan holde sig kold under turen helt frem til kl. 20.00 på leveringsdagen. Ved levering stilles protein flødeisen i egen fryser.

Leveres til din dør

Isen leveres i tidsrummet 08.00 til 18.00 på leveringsdagen, og der sendes en SMS eller email påmindelse ved afsendelse hvis oplyst ved bestilling.